Coaching

Herken je dit?

Moeite om je werk te doen op de manier zoals je het zou willen doen? Voel je weerstand tegen weer een nieuwe verandering? Werk je zo hard dat je je eigen behoeften niet meer voelt? Ik help je verder.

De vragen waarmee mensen komen zijn zeer divers.

Het begint vaak vaag. Gewoon niet lekker in je vel zitten. Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan. Je voelt je geïrriteerd. Je werkt te hard. Het is even te veel. Het lukt niet om te ontspannen. Zou je meer energie en levendigheid willen voelen?

Het kan met een overgangsfase te maken hebben. Afscheid nemen. Iets verwerken. Een besluit nemen. Iets aan durven gaan. Zoeken naar een nieuw evenwicht. Ik heb aandacht voor jouw verhaal. Samen werken we aan dat wat jij nodig hebt.

Welke coaching past jou?

Individuele coaching

Een coachingstraject begint met het verhelderen van je vraag. En het zoeken naar de relatie van je vraag met wie je bent en wat je persoonlijke achtergrond is.

Samen onderzoeken wat je doel is en eraan werken?

Wandelcoaching

Veel mensen met een coachvraag zitten in hun hoofd. Door actief buiten te zijn, ga je makkelijker uit je hoofd, betrek je meer zintuigen en lukt het beter om te voelen.

Wil je uit je hoofd komen en meer voelen?

Groepscoaching

In een groep werk je in contact met anderen aan je persoonlijke ontwikkeling. De groep is een spiegel, een bron van ondersteuning, confrontatie en inspiratie.

Met elkaar verder werken aan bewustwording?

Intervisie

De zorg is vaak hectisch. Als er dingen gebeuren die impact hebben, is er weinig tijd of ruimte om daarbij stil te staan. Tijdens intervisie kom je met beroepsgenoten samen om ervaringen te delen, te reflecteren en van elkaar te leren. 

Gun je jezelf een 'time-out'?

Voor iedereen

Mijn affiniteit met de zorg maakt dat ik de leef- en werkwereld van veel zorgverleners begrijp. Maar mijn doelgroep is breder dan alleen artsen en zorgverleners. Mijn coachpraktijk staat uitdrukkelijk open voor iedereen.

Soms is het juist verfrissend om te praten met iemand die losstaat van je context. Zo spreek ik vrouwen die in de periode rond de overgang zitten. En mensen die twijfelen over blijven of veranderen van opleiding of werkplek.

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we of we een klik hebben. Als dit goed voelt starten we samen een coachingstraject.

heel-coaching-